Concurs Revista de suspans

CONCURS: Câştigaţi 2 ex. din romanul „Primul stagiu“ de Cătălin Pînzaru

Posted on September 13, 2013 by RS

Revista de suspans vă dă ocazia să câştigaţi două exemplare din romanul Primul stagiu de Cătălin Pînzaru, oferite chiar de autor, cu dedicaţie şi autograf.

Despre concurs:

Durata concursului: din 13 până în 27 septembrie 2013.

Romanul Primul stagiu a fost deja tradus în limbile engleză şi italiană, urmând să îşi găsească editor în aceste două spaţii culturale. Ce aveţi de făcut: Spuneți-ne într-un comentariu la această postare cum se intitulează romanul într-una dintre cele două traduceri. (Menţionăm că ambele variante respectă structura titlului românesc.)

Cei doi câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi folosind aplicaţia web random.org. We accept Prices Testimonials buy-an-essays.com Samples Blog FAQ Contact us Smart custom Writing is your lifeline in a whirl of academic assignments!

Any free http://incysa.com/ college admission essay will be http://oldpaperbuyer.com/ better than a custom admission essay that is provided for money by other companies.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe blogul revistei, urmând să ne furnizeze adresa poştală la care doresc să primească premiul.

Despre carte:

Grant Dumaine crede că nu mai are mult de trăit. Astfel, el îşi regizează în grabă sfârşitul alături de Elisabeth Rinehart, o tânără cochetă şi complicată. În scurt timp, sfârşitul se transformă într-un nou început, care ni-l dezvăluie pe Davis Sander, un amnezic cu memoria ca o „carte ruptă în două din care lipseşte ultima parte“. Acesta îşi reface viaţa de după un teribil accident când, odată cu evenimentele extraordinare în care este prins, „cubul de gheaţă care îi ţinuse până nu de mult amintirile prizoniere“ începe să se topească. Convins că nu trăieşte doar o simplă coincidenţă, Davis Sander hotărăşte să descâlcească iţele unei înscenări care pare doar o plăsmuire a imaginaţiei sale.

„Primul stagiu“ găzduieşte multe alte personaje şi situaţii extraordinare, cu care putem empatiza fie din perspectiva emoţiilor trăite, a trăsăturilor de caracter sau a deciziilor luate fără niciun dram de egoism. De asemenea, în ultima parte a cărţii avem ocazia să vedem omul şi societatea dintr-o altă perspectivă şi, poate, odată ce am întors ultima pagină, vom reuşi săprivim cu alţi ochi lumea în care trăim.

  • Citiţi o recenzie la acest roman semnată de Mircea Pricăjan în Revista de suspans #10.
  • Citiţi un interviu cu autorul realizat de Mircea Pricăjan în Revista de suspans #10.

Pentru concurs accesati urmatorul link: http://blog.revistadesuspans.ro/concurs-castigati-2-ex-din-romanul-primul-stagiu-de-catalin-pinzaru/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *